Galatasaray Başkanı Dursun Özbek savcılığa ifade verdi

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabet adliye koridorlarına taşındı. Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle Ali Koç'un ifade vermesinden sonra, şimdi de Dursun Özbek adliyedeydi.

Selenay Korkmaz
17:40 -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek savcılığa ifade verdi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şikayeti üzerine savcılıkta ifade verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Dursun Özbek'in 6 Kasım 2023 ve 27 Şubat tarihlerinde yaptığı açıklamaların ardından şikayette bulundu. Bu şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

Dursun Özbek, soruşturma kapsamında İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne gelerek "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi. Özbek, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da ifade vermişti.

DURSUN ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Kulübü'nün şikayetine konu olan Dursun Özbek'in açıklamaları, şunlardı:

Hacivat ile Karagöz gibi oyun sergileniyor. Perdeye her gün birisi çıkıyor, gerçek dışı konularla ilgili Galatasaray'a bir şey söylüyorlar, söylüyorlar ve aşağıya iniyorlar. Biz de benzer şeyleri söyleriz. Ancak tuzağa düşmemek lazım. Rakip takımın söylemleri, başkanları proje... Bu sözlerimi sürdürüyorum. Cinayet mahalline önce katil gelir. Google'a girin, bu sözlerime bakın. Google'da ananası, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları yazın, bakın karşınıza ne çıkıyor! Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor. Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın.

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar