Gaziantepli depremzede aileden kötü haber

Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde dün akşam meydana gelen korkunç trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükseldi.

Selenay Korkmaz
12:34 -
Gaziantepli depremzede aileden kötü haber

Samet Dağcıoğlu’nun kullandığı 55 ABV 398 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Faruk Baran’ın idaresindeki 48-TJ-JZ Hollanda plakalı Toyota marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine hızla sevk edilen ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri, kazanın boyutlarını ortaya koydu. İlk müdahalede, Samet Dağcıoğlu (35) ve eşi Leman Dağcıoğlu’nun (32) yaşamını yitirdiği, çocukları H.C.D. (14), H.D. (5) ve D.D. (12) ile diğer araçtaki sürücü Faruk Baran’ın yaralandığı belirlendi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çiftin cenazesi ise hastane morguna götürüldü.

Gaziantep Aileaw254931 01

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Faruk Baran, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Dağcıoğlu çiftinin çocuklarının tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Gaziantep Aileaw254931 02

Depremde evleri yıkılmış

Öte yandan, feci kazada hayatını kaybeden Samet ve Leman Dağcıoğlu çiftinin, Gaziantep’teki evlerinin 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremde yıkıldığı ve ailenin sonrasında Ankara’ya taşındığı öğrenildi. Aile, deprem sonrası yaşadıkları bu ikinci trajediyle derin bir üzüntüye boğuldu.

 

 

Yeni veri eklenmemiş.

Son Yazılar